Tuesday, 18 September 2012

BURUAN!!!!

lama gila xnampak blog aq, ingat dah x wujud!! hok hok hok (batuk plak) sangat lama xhadap blog neh, last time practical dulu r.. 
hmm pejam celik pejam celik, dh 3 bulan dh bis blaja.. lar neh aq kja jd pemburu plak.. taw dak pemburu apa?? dah sah2 lar pemburu ngeja.. ya dak..

macam2 ngeja dh apply, tp yg dpt rspond, 2 3 kerat ja.. hawat yang kedekut sgt xtaw company2 neh.. bg lar chance kt org muda yg gagah perkasa mcm aq neh nk keja.. huhu
tapi kan, sebenaqnya lah, aq neh mlas kja lg hah.. mana2 company yg pnggil interview smua aq xpi.. huhu, mlas gila weh.. xtaw lar hawat yg jd malas sgt.. hmm xpa lah, dh lar weh, bsan lar aq mrepek sal ngeja neh.. hmpa p lah bca blog laen plak nun.. nnty klu da bnda menarik tertarik, aq cta meh laen.. ngeh ngeh negh.. bubyeee!!!

Sunday, 3 June 2012

dolu-dolu

awat dolu-dolu?? sebenaqnya lar kan, dolu-dolu neh pun aq dh penah wujudkan blog aq sendiri dh.. taun bila aq xingat, taun lpas lar kot kalau xsilap lar.. dolu-dolu aq gatai nak buat blog sebab aq dok tgk member aq sorang neh, dok buat blog dye..
mcm best ja.. so aq pun gatai lar nak buat.. orang laen buat blog selalu ja update, huh aq buat blog dulu sempat buh gambaq ja, lpas tu aq tinggai cam 2.. last2, dh lupa password apa semua.. tapi kan, gambaq utk profile aq yang aq ngat lar kan, aq taruk gambaq aq yg jadi alar2 mcm model g2 hah.. "model kew?" prasan sket ja.. tu ja lar yang aq ngat psal blog lama aq dulu.. neh aq taruk gmbaq neh:






hah neh lar blog nyer.. follow ler












haha, merah berseri sofa al-ikhsan


Thursday, 31 May 2012

akhirnya!!

hah akhirnya, terbuka jgak hati nak buka blik blog yg tergendala neh.. sebenarnya, blog aq neh dh di create lma dh, tapi sebab xngeti nk memblog blog neh, so dibiarkan jew lah.. so utk first entry neh, xmaw nak merapu byk sbb xtaw nk merepek apa.. jadi aq taruk jew gmbar2 comey yg aq rsa lar comey.. klu xcmey 2 lantak korg lah.. ;p hihi byeeeeeeeeeeee....






ahh ngntuknyerrrrr!!!









wash hand before eat.. kebersihan kena jaga lol!!




















hah masuk2 kalau berani.. meh2!!!